Taller de mediación a partir de la exposición «Vuelo, luego existo» de la artista Diana Coca

«M’agrada molt recordar, rememorar coses que m’han passat. De tant en tant, tinc la mania inconscient, la necessitat, de fer un breu repàs a la meva vida. Això em passa des de menut, des dels vuit o nou anys. Determinats dies m’agafen ganes de seure i anar repassant.”​

-Ovidi Montllor-

Companyia valenciana de creació col·lectiva que treballa des de l’amor a la terra, la llengua i la cultura

Va com va Teatre és una companyia formada per dues actrius graduades a l’Institut del Teatre de Barcelona, Marina Mulet i Anna Berenguer i, Sandra Monfort, música graduada a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Al projecte s’hi sumen també David Maqueda, actor i director i, Joan Fortuny arquitecte i escenògraf esdevenint una companyia que parteix del treball de creació col·lectiva. 

La companyia compta amb una trajectòria consolidada que va començar fa quatre anys i un primer projecte “Va com va” que ha girat pels escenaris de Catalunya, València i Mallorca i ha format part de festivals com l’EVA, LOLA o Fira LITTERARUM. El seu primer espectacle, actualment en gira, ha estat guardonat amb el segon premi del públic a Escènia 2019 i menció especial del jurat.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *